OPI Comet in the Sky

OPI Comet in the Sky bottle
“Iridescent beams and midnight black create cosmic art in this glitter.”

Vandaag weer een glitter uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. Een collectie die bestaat uit 18 kleuren die zijn onderverdeeld in 3 series van ieder 6 kleuren.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

OPI Comet in the Sky hand holding bottle
OPI Comet in the Sky is eigenlijk het donkere broertje van OPI Snow Globetrotter. Deze lak heeft een transparante basis met daarin zwarte en doorzichtige, holografische zeshoekjes in verschillende maten.

OPI Comet in the Sky closeup nails

Door de zwarte en holo glitters is dit lakje heel geschikt om over een hoop verschillende kleuren te lakken.
De formule is, net als zijn lichte broertje, vrij dik. De kleine glitters laten zich heel mooi verdelen over de nagel en ook de doorzichtige grote vlokken brengen makkelijk aan. De grote zwarte vlokken zijn heel moeilijk uit het flesje op te pakken, ze kleven voornamelijk aan de onderkant tegen het flesje aan en zelfs met langdurig rollen komen ze niet los. Dat is wel jammer.

De naam is wel heel erg goed gekozen. Als je het flesje ziet lijkt het alsof je naar zo’n mooie ruimte foto kijkt met veel kleur erin. I like it!

OPI Comet in the Sky macro

De OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie ligt nu in de winkels.

Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt of kijk in de webshop van Douglas.

Volgende week woensdag de laatste kleur uit deze collectie en dan vanaf vrijdag vind je de OPI Fifty Shades of Grey collectie! Binnenkort ook swatches van de China Glaze zomer collectie!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.