China Glaze Bring on the Bubbly

China Glaze Bring on the Bubbly bottle

Glittertopcoats vind ik zelf heel erg leuk om als een accentje op bijvoorbeeld de ringvinger aan te brengen.

Even voor de feestdagen kwam China Glaze met de Cheers collectie uit. Deze collectie bevat 12 gave, feestelijke nagellakken die zeer geschikt zijn voor de feestdagen maar ook na de feestdagen zijn ze toch wel erg leuk hoor.

De Cheers collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Bring on the Bubbly heeft een kleurloze, transparante basis die dik gevuld is met gouden hex glitters in drie maten. Sommige van deze glitters hebben een holografisch laagje waardoor ze erg kleurrijk zijn als er licht op de glitters valt. Ik heb Bring on the Bubbly op de swatches aangebracht over een lichte basiskleur.

China Glaze Bring on the Bubbly hand holding bottle

Formule

De eerst glitter lak die ik uit de Cheers collectie uitgeprobeerd heb was Brand Sparkin’ New Year en dat was geen succes, ik was dus bang dat dat ook het geval zou zijn met de overige lakken. Gelukkig heeft China Glaze Bring on the Bubbly een fijnere formule, hij is alsnog wat aan de dikke kant maar wel een stuk beter te lakken dan Brand Sparkin’ New Year. De glitters laten zich goed verspreiden over de nagel waardoor je hem op een normale manier kunt aanbrengen.

China Glaze Bring on the Bubbly closeup nails

Op de swatches zie je slecht een dun laagje, om hem wat intenser te maken kun je meerdere laagjes aanbrengen.

De kwastjes van de China Glaze lakken zijn vrij lang en smal maar wel van een goede kwaliteit.

China Glaze Bring on the Bubbly bottle and brush

Finish

China Glaze Bring on the Bubbly droogt redelijk snel op en heeft een finish met een lichte structuur. Om hem een gladde finish te geven kun je het beste twee laagjes van een dikkere topcoat aanbrengen.

Hieronder zie je een macro opname van de lak.

China Glaze Bring on the Bubbly macro

De China Glaze lakken bevatten 14ml en kosten €5,95. De prijs is heel erg scherp als je het vergelijkt met de kwaliteit van de lakken van China Glaze. Je koopt China Glaze in Nederland bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Cheers collectie.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!