China Glaze Kiwi Cool-ada

China Glaze Kiwi Cool-ada bottle

Vandaag laat ik je de swatches zien van deze knal groene neon lak.

China Glaze bracht in de zomer van 2010 de Poolside collectie uit. Zes prachtige neon lakken die perfect passen bij een mooie zomerse dag. Ik kreeg deze collectie onlangs toegestuurd en wilde toch niet wachten tot het mooie weer om ze te swatchen. Ze zijn stuk voor stuk heel gaaf.

De Poolside collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Kiwi Cool-ada is een knal groene neon tint die vooral in de zon er echt uitspringt. Het is echt een blikvanger voor een zomerse dag. Echter vind ik hem zelf in de herfst en winter ook wel erg leuk.

China Glaze Kiwi Cool-ada hand holding bottle

Formule

De formule van China Glaze Kiwi Cool-ada is vrij dun en bij de eerste laag is hij erg chalky en sheer. Als je de twee laag aanbrengt wordt hij al iets beter en bij de derde laag is hij mooi glad getrokken en heb je een mooi egaal resultaat. Breng wel eerst een goede basecoat aan want hij verkleurd je nagels.

China Glaze Kiwi Cool-ada closeup nails

De China Glaze flesjes hebben een vrij lang, rond en smal kwastje. Doordat het kwastje zo smal is kun je er wel heel precies mee werken.

China Glaze Kiwi Cool-ada bottle and brush

Finish

De droogtijd van China Glaze Kiwi Cool-ada is erg goed, je kunt vrijwel aan een stuk door lakken. Hij droogt op met een matte finish, zoals bij veel neons het geval is. Ik ben echt dol op matte finishes maar met een glanzende finish is Kiwi Cool-ada ook heel erg mooi!

China Glaze Kiwi Cool-ada shiny finish hand holding bottle

China Glaze Kiwi Cool-ada bevat 14ml en kost €5,95. China Glaze Kiwi Cool-ada is te koop bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Poolside collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.