Color Club Beyond

Color Club Beyond bottle

Vandaag laat ik je deze gave, zwarte holografische lak zien.

We zijn al weer bijna aan het einde gekomen van de Color Club Halo Hues 2013 collectie. Deze collectie is al wat ouder maar gelukkig is hij nog goed verkrijgbaar. De collectie bestaat uit zes gave holografische lakken die stuk voor stuk echt waanzinnig zijn.

De collectie bestaat uit de volgende, prachtige kleuren:

Kleur

Color Club Beyond is een zwarte kleur die erg naar antraciet neigt in neutraal licht, als het effect nog niet zichtbaar is. Door het holografische effect is de kleur wat lichter en niet volledig zwart. Doordat het wel een donkere basis kleur is is het holografische effect ook heel erg mooi te zien.

Color Club Beyond hand holding bottle_01

Formule

De substantie van Color Club Beyond is wat aan de dunne kant, als je hier rekening mee houdt dan is er niets aan de hand en kun je hem moeiteloos aanbrengen. Bij het aanbrengen van een te dikke laag kan hij gaan uitlopen in de nagelriemen. De dekking is prima, je hebt slechts twee dunne laagjes nodig voor een egaal dekkend geheel. Bij een holografische lak is het wel belangrijk dat het nageloppervlak zo glad mogelijk is. Het is aan te raden om je nagels van te voren even goed te buffen zodat je een zo mooi mogelijk effect behaald.

Color Club Beyond closeup nails

De kwastjes van de Color Club lakken zijn erg fijn, het is een vrij smal kwastje van goede kwaliteit. Ik kan erg netjes werken met dit kwastje.

Color Club Beyond bottle and brush

Finish

Color Club Beyond droogt erg snel op met een matig glansje. Toen ik de swatches maakte had ik nog geen goede topcoat voor holo’s. Inmiddels heb ik die wel gevonden, Layla Brilliant Due topcoat. Deze topcoat kan ik echt aanraden, hij doet het holografische effect niet teniet en beschermd je manicure ook goed. Holografische lakken staan namelijk niet bekend om hun duurzaamheid.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Color Club Beyond macro_01

Color Club Beyond bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt deze beauty kopen bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Color Club Halo Hues 2013 collectie.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!

Dit artikel bevat gesponsorde producten
maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.