Color Club Burnt Out

Color Club Burnt Out bottleVanaf vandaag zal ik op de woensdagen een lak reviewen uit de Oil Slick collectie van Color Club. Benieuwd hoe deze prachtige kleur er op de nagels uitziet? Lees dan snel verder!

De Oil Slick collectie van Color Club bestaat uit zogenaamde trichrom lakken. De lakken hebben verschillende kleuren afhankelijk van de lichtinval. Deze kleuren zijn bijzonder moeilijk te fotograferen. De lakken uit de Oil Slick collectie geven de illusie van een laagje olie op een plas water.

De collectie bevat de volgende kleuren:

  • Burnt Out
  • We’ll Never Be Royals
  • Sorry, Not Sorry
  • It’s Raining Men
  • Ice Breaker
  • Don’t Kale My Vibe
  • Cash Only

Kleur

Color Club Burnt Out heeft verschillende prachtige kleuren. In het flesje lijkt de rood-bronzen kleur in eerste instantie te overheersen, als je het flesje een stukje draait komt er een gouden kleur tevoorschijn maar ook heeft hij een groenige shimmer. Hij is waanzinnig gaaf.

Color Club Burnt Out hand holding bottle

Op de foto’s hierboven kun je de verschillende kleuren zien die Burnt Out in zich heeft. Links zie je vooral de groene tint langs de zij wallen van de nagel en de gouden kleur daarnaast met in het midden de bronzen tint. Op de rechter foto zie je de rood-bronzen tint er goed met een licht gouden tintje langs de wallen van de nagel. Let ook op de kleuren in het flesje.

Formule

De formule van Color Club Burnt Out is heel erg prettig. Hij is iets aan de dunne kant maar je kunt er erg prettig mee werken. Wat ik zelf heel fijn vind is dat je niet zo overduidelijk de kwast streken ziet, iets wat normaal bij metallic lakken wel het geval is. Met de dekking zit het ook wel goed, op de swatches zie je slechts twee dunne laagjes en dat is voldoende voor een egale dekking.

Color Club Burnt Out closeup nails

De kwastjes in de Color Club lakken vind ik er prettig. Het is een lang kwastje, wat weer handig is als het flesje bijna leeg is. Het kwastje zelf is mooi slank en heeft lange, flexibele haren die de nagel prima vormen.

Color Club Burnt Out bottle and brush
Finish

Color Club Burnt Out heeft een ontzettend mooie, hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen aparte topcoat aangebracht zodat je de originele finish kunt zien. Ik heb Burnt Out na 5 dagen verwijderd van mijn nagels, ik had wat tipwear en hier en daar een kleine chip maar niet noemenswaardig.
Ik vind een matte finish altijd erg mooi. Als je mijn blog al wat langer volgt weet je dat ik mijn matte topcoat overal op smeer ;-). Echter bij duo, en in dit geval trichromes is een matte finish echt fantastisch!

Color Club Burnt Out hand holding bottle matte finish

Ik vind hem echt heel erg mooi. Dit is zo’n lak waar je naar blijft kijken omdat hij elke keer weer een andere kleur heeft. Ik kan niet zeggen welke Oil Slick mijn favoriet is want ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Deze prachtige Color Club Burnt Out bevat 15ml en kost €9,95. Hij is te koop bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Oil Slick collectie.