Color Club Cloud Nine

Color Club Cloud Nine bottle
Ik heb al sinds jaar en dag een nail polish wishlist en de lak die ik je vandaag laat zien heb ik daar deze week vanaf kunnen strepen.

Ik ben echt dol op holografische nagellakken. Ik kan er uren naar kijken, zeker in fel zonlicht. Ik heb er verschillende maar nog geen enkele van Color Club. Op Pinterest kwam ik Cloud Nine een paar jaar geleden tegen en was op slag verliefd.

Cloud Nine is een oudere lak die uit de Halo Hues 2012 collectie komt en godzijdank nog steeds verkrijgbaar is.
De Halo Hues 2012 collectie bestaat uit zes holografische lakken. Deze lakken hebben een lineair effect wat wil zeggen dat je een soort van regenboog op de nagels zult zien zodra ze in fel licht komen. Dit effect wordt veroorzaakt door spectraflair een poeder dat uit holografische deeltjes bestaat. Dit ingrediënt is verschrikkelijk kostbaar, de lakken met de heftigste effecten zijn vaak ook de duurste maar tevens ook de gaafste! De komende zaterdagen zul je een lak uit de Halo Hues 2012 collectie hier vinden.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Angel Kiss
  • Blue Heaven
  • Cherubic
  • Cloud Nine
  • Halo-graphic
  • Harp On It

Kleur

Color Club Cloud Nine is een lichte lavendel met een heftig lineair holo effect. Zonder dat er direct (zon) licht op de nagels schijnt is het een vrij vlakke kleur, niet opvallend maar wel mooi. Zodra er echter licht op valt is hij waanzinnig gaaf!

Color Club Cloud Nine hand holding bottle
Het holo effect komt het best tot uiting op een gladde nagel. Je kunt je nagels het best even licht bufferen, het is absoluut de moeite waard. Hoe strakker de nagel hoe mooier het holo effect is.

Formule

Color Club Cloud Nine is een bijzonder fijne lak. Qua dikte is hij perfect, je kunt hem keurig aanbrengen zonder al te veel moeite en hij loopt ook niet uit. Ik werk zelf graag in dunne laagjes, op de swatches zie je dan ook twee heel dunne laagjes, een dikker laagje kan ook voldoende zijn voor een volledig dekkend geheel. Dat vind ik erg goed voor zo’n ontzettend lichte kleur. Als je de lak net opgebracht hebt is het effect niet direct duidelijk zichtbaar, wees niet ongerust, zodra hij opgedroogd is zul je versteld zijn van het prachtige holo effect.

Color Club Cloud Nine closeup nails
De lakken van Color Club hebben erg prettige kwastjes. Het ligt fijn in de hand en is vrij lang. De haren zijn vrij flexibel en volgen de nagel erg goed. Het is erg prettig om met deze kwastjes te werken.

Color Club Cloud Nine bottle & brush
Finish

Cloud Nine droogt ontzettend snel op en heeft een vrij matte finish, echter zie je van die finish niets terug zodra het licht erop schijnt dan neem het holo effect alles over. Ik breng zelf liever geen topcoat over holos aan, het effect kan daardoor verminderd worden en dat vind ik zonde.

Color Club Cloud Nine macro

Momenteel draag ik een aantal Halo Hues (op iedere nagel iets anders om te testen, het ziet er soms erg bijzonder uit), ik heb ze 3 dagen geleden gelakt en nog geen chips en enkel wat lichte tipwear.

Color Club Halo Hues

Holo heaven!

Ik ben ontzettend blij met deze halo’s in mijn collectie. Wat vind jij van holos?

Color Club Cloud Nine bevat 15ml en kost €9,95, hij is te koop bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Halo Hues 2012 collectie.