Color Club Over the Moon

Color Club Over the Moon bottle

Color Club Over the Moon is een prachtige blauwe holografische lak, lees snel verder voor de swatches.

Over the Moon komt uit de Halo Hues collectie die Color Club in 2013 heeft gelanceerd. Deze collectie bestaat uit zes prachtige nagellakken met allen zeer gave holografische effecten. Dit zijn zogenaamde lineaire holo’s, dat wil zeggen dat de holografische deeltjes het licht breken en tezamen een regenboog effect op de nagel laten zien. Dit effect wordt veroorzaakt door spectraflair, dit helaas zeer kostbare ingrediënt maakt dat de Halo Hues werkelijk allemaal heel mooi zijn.

De collectie bestaat uit de volgende, prachtige kleuren:

Kleur

Color Club Over the Moon is een mooie diepblauwe kleur. Bij de lichtere holografische lakken wil de kleur nogal eens wegvallen tegen het effect maar dat is bij Over the Moon niet het geval, de kleur blijft ondanks het effect heel goed zichtbaar.

Color Club Over the Moon hand holding bottle

Formule

De formule van Color Club Over the Moon is heel erg goed. Door een bijna perfecte dikte kun je hem moeiteloos aanbrengen. De dekking is bijzonder goed, op de swatches zie je slechts één laagje! Het effect is heel erg goed zichtbaar als er licht op de nagel valt. Het holografische effect is het mooist op een glad nageloppervlak, het is aan te raden om voor het aanbrengen de nagels te behandelen met een buffervijl.

Color Club Over the Moon closeup nails

De kwastjes van de Color Club lakken zijn erg prettig. Ze nemen voldoende lak op waardoor je niet opnieuw in de lak hoeft te dopen om één nagel te lakken. De haren zijn van goede kwaliteit en netjes recht afgesneden.

Color Club Over the Moon bottle and brush

Finish

De droogtijd van Color Club Over the Moon is erg goed, binnen een minuut of 10 kun je alles weer doen met je handen zonder de lak te beschadigen. Hij droogt op met een satin finish. Op het moment dat ik de swatches maakte voor deze lak had ik nog geen goede topcoat gevonden die goed werkte met holografische lakken. Inmiddels heb ik een topcoat van Layla binnen die wél heel goed werkt met holo’s. Op de swatches van Layla Mercury Twilight zie je de topcoat op een holo.

Layla Brilliant Due Topcoat bottle and brush

Het gaat om de Layla Brilliant Due topcoat. Hij kost €7,95 en je koopt hem bij Djasa.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Color Club Over the Moon macro

Color Club Over the Moon bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt deze beauty kopen bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Color Club Halo Hues 2013 collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.