Essence Advent Calendar day 18

Essence Advent Calendar Day 18

Vandaag open ik vakje achttien van de essence Adventskalender.

Essence From Me to You door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

Kleur

Essence From Me to You is een prachtige rode crème, een echte kerstkleur! In het flesje lijkt hij wat meer roze te zijn dan hij op de nagel is.

Essence From Me to You bottle

Formule

De formule van essence From Me to You is heel erg prettig, zoals veruit de meeste lakken uit de Adventskalender. Door de perfecte dikte en het feit dat hij keurig levelt heb je in een handomdraai een prachtige en strakke manicure. De dekking is waanzinnig, op de swatches zie je slechts een laagje! Dit is iets waar ik niet van opkijk bij OPI maar bij een budget lak als essence vind ik het echt bijzonder goed.

Essence From Me to You hand holding bottle

Finish

Essence From Me to You droogt vrij snel op en heeft een schitterende hoogglans finish, op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.

Essence From Me to You closeup nails

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.