Essence Adventskalender dag 1

Essence Advent Calendar Day 1

Vanaf vandaag zal ik dagelijks laten zien wat er voor een leuk cadeautje in de essence Adventskalender zit. En zo tellen we samen af naar kerstmis!

De essence Adventskalender bevat 24 cadeautjes. Iedere dag maak je een deurtje open. Ik zal je dagelijks laten zien wat er voor prachtig cadeautje inzit.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

 

Kleur

Vandaag zit er een mini versie van Message From the North Pole in. Message From the North Pole is een wit/crème parelmoer lakje met een prachtige shimmer. Hij geeft een beetje een frost effect. Een perfect winters kleurtje dus.

Essence Message From the North Pole hand holding bottle

Formule

Message From the North Pole is erg prettig qua formule. Hij heeft een fijne substantie die je moeiteloos kunt aanbrengen. Hij is wel erg sheer maar dat geeft hem wel een mooi soft shade effect. Op de swatches heb ik drie dunne laagjes aangebracht, je ziet de natuurlijke nagel er nog iets doorheen.

Essence Message From the North Pole closeup nails

Finish

Message From the North Pole droogt erg snel op en heeft een mooi glanzende finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel. Dit is een extreme vergroting waar je heel goed de mooie parelmoer deeltjes op kunt zien.

Essence Message From the North Pole macro

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.