Essence Adventskalendar dag 3

Essence Advent Calendar Day 3

Ik mocht vandaag het derde vakje op de essence Adventskalender openmaken. Kijk je mee wat er voor moois inzit?

Essence Berry-tale door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

 

Kleur

Essence Berry-tale is een heel gave diep paarse metallic kleur. Doordat de kleur blauwe, paarse en roze micro glitter bevat heeft hij een prachtige shimmer die hem erg veel diepte geeft. Een heel mooie kleur die niet alleen rond de feestdagen erg mooi is.

Essence Berry-tale hand holding bottle

Formule

De formule van essence Berry-tale is erg prettig. Hij is niet te dun waardoor je hem eventueel ook in iets dikkere laagjes kunt aanbrengen zonder dat hij zal gaan uitlopen. Op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht en dat zorgt voor een mooi en egaal dekkend geheel. Het is wel een kleur die erg veel pigment bevat, vergeet dus geen goede basecoat aan te brengen om verkleurde nagels te voorkomen. Hij laat heel licht wat kwast streken zien maar het is niet dusdanig dat het niet mooi meer is.

Essence Berry-tale closeup nails

Finish

De droogtijd van essence Berry-tale is prima en hij droogt op met een mooie hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel. In deze extreme vergroting kun je de verschillende kleuren van de shimmer erg goed zien.

Essence Berry-tale macro

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.