essence Pink & Perfect

essence Pink & Perfect bottle

Ik heb deze collectie al even in huis maar was er nog niet aan toegekomen om hem met jullie te delen. Dus met wat vertraging zal ik de swatches van de Merry Berry collectie laten zien.

Ik september deelde in de aankondiging van de essence Merry Berry collectie. Deze collectie bevatte prachtige, feestelijke make-up items waaronder vier nagellakken en 1 topcoat. Ik heb 3 nagellakken en de topcoat liggen dus die zal ik gaan delen.

De collectie bevat de volgende kleuren:

  • The Masked Ball
  • Purple with Purpose
  • Pink & Perfect
  • Red Rocks
  • I Love My Golden Pumps

Kleur

Essence Pink & Perfect is een prachtige roze crème lak, hij zit tussen een mooie fuchsia en oud roze in. Het is echt een heel mooie kleur die zeker ook in de lente en zomer heel erg mooi zal zijn.

essence Pink & Perfect hand holding bottle

Formule

Dit is serieus een van de beste lakken die ik in mijn stash heb staan! De substantie heeft een bijna perfecte dikte, je kunt in zowel dunne als dikkere laagjes prima werken met essence Pink & Perfect. De dekking is helemaal waanzinnig, op de swatches zie je slechts één heel dun laagje. Het is wel een kleur die enorm veel pigment bevat, een goede basecoat is essentieel om te voorkomen dat je natuurlijke nagels verkleuren.

essence Pink & Perfect closeup nails

De flesjes van de Merry Berry lakken is echt super schattig! Het is een klein, rond flesje met een glimmend gouden dopje (een ramp om te fotograferen haha). Het flesje bevat een kort kwastje dat netjes recht is afgesneden. Ik moet alleen erg wennen aan het ronde dopje, ik vind het niet zo heel fijn om vast te houden.

essence Pink & Perfect bottle and brush

Finish

Essence Pink & Perfect droogt heel erg snel op met een schitterende hoogglans finish. Toch is een topcoat wel aan te raden om de lak te beschermen zodat hij wat langer mooi blijft zitten.

Met een matte topcoat is hij ook waanzinnig gaaf!

essence Pink & Perfect matte finish hand holding bottle

De essence Merry Berry was tot eind december verkrijgbaar maar ze liggen momenteel wel in de opruimbakken bij Kruidvat. De prijs was €1,99 voor een flesje en dat is een heel goede prijs voor de kwaliteit die bij Pink & Perfect ontvangt!