Layla 07 Thermo Gelpolish

Layla 05 Thermo Gelpolish bottle
De thermo gelpolish die ik jullie vandaag laat zien heeft een zeer subtiel verschil. Ben je benieuwd welke kleur het is, lees dan snel verder.

Vandaag wederom een prachtige thermo gelpolish van het Italiaanse cosmetica merk Layla. Een gelpolish heeft de voordelen van een nagellak en een gel. De kleur en het gemak van aanbrengen van een nagellak en de glans en stevigheid van een gel. Het grootste voordeel is dat je het ook thuis kunt aanbrengen. Een gelpolish kan, afhankelijk van de conditie en groeisnelheid van de nagel, tot drie weken netjes blijven zitten.

Een thermo lak is een lak die twee of meer verschillende kleuren heeft die naarmate de temperatuur daalt of stijgt tevoorschijn komen.

Kleur

Layla 07 heeft een bijna donker roze/zalm basis kleur als hij warm is. Een mooie en subtiele kleur met een warme ondertoon. Als de temperatuur daalt dan komt er een prachtige koraal tint tevoorschijn. Het verschil tussen beide kleuren is zeer subtiel waardoor je een subtiele manicure krijgt die tóch een bijzonder tintje heeft.

Layla 07 Thermo Gelpolish comparison hot & cold
Formule

Een gelpolish is vaak wat aan de dikke kant. Layla 07 heeft een erg prettige en iets dunnere formule. Ondanks dat hij iets dunner is loopt hij niet uit waardoor je op je gemak een aantal nagels kunt lakken voordat je onder de lamp gaat uitharden.

Layla 07 Thermo Gelpolish hand holding bottle
Finish

De finish die je op de swatches ziet is die van Layla Base & Shiny Topcoat. De Layla thermo gelpolishes zijn niet bedoeld om te dragen zonder topcoat. De topcoat die ik hier gebruikt heb is erg mooi, hij heeft een prachtige hoogglans finish die hij zelfs na drie weken nog heeft.

Layla 07 Thermo Gelpolish closeup nails

Je kunt Layla 07 Thermo Gelpolish kopen bij Djasa. Een flesje kost €20,90.Om een gelpolish te kunnen gebruiken heb je een base & topcoat nodig alsook een UV/LED lamp.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere thermo gelpolishes van Layla.