Layla 115 Tutti Frutti

Layla 115 Tutti Frutti bottle

Er is dit weekend van alles mis gegaan met de blog waardoor de artikelen van gisteren en vandaag niet online zijn gekomen. Vandaag dus het artikel van gisteren.

De beauty die ik je vandaag laat zien komt uit de Ceramic Effect collectie van Layla. Deze collectie is enorm groot met 116 kleuren is er voor iedereen wel wat moois in te vinden. De lakken uit de Ceramic Effect collectie zijn ontwikkeld om zonder base- en topcoat te dragen, de lakken doen de natuurlijke nagel ook niet verkleuren.

Kleur

Layla 115 Tutti Frutti is een duochrome lak met een roze, bronzen en gouden tint. De verschillende kleuren worden zichtbaar als het licht in een bepaalde hoek op de nagel valt. De lichtinval hoeft maar een heel klein beetje te verschuiven om een andere kleur zichtbaar te maken. Het is wel een mooi subtiel kleurtje dat ook geschikt is voor wat meer formele gelegenheden.

Layla 115 Tutti Frutti hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Layla 115 Tutti Frutti Macro

Formule

Layla 115 Tutti Frutti heeft een erg dunne formule. Nu werk ik sowieso al graag in dunne laagjes omdat ik dat toch mooier vinden dus ik ondervind er geen problemen mee maar als je in dikke laagjes gaat werken dan zal uit uitlopen in de nagelriem. Omdat je in dunne laagjes werkt is hij wat sheer, op de swatches zie je drie dunne laagjes en dat is voldoende voor een mooi en egaal dekkend geheel.
Metallic lakken hebben vaak de neiging om kwaststreken te laten zien maar dat is bij deze Tutti Frutti absoluut niet het geval.

Layla 115 Tutti Frutti closeup nails

De lakjes uit de Layla Ceramic Effect zitten in een vrij lang en slank flesje, het kwastje is aardig lang en van erg goede kwaliteit. Het neemt voldoende lak op en waaiert mooi uit op de nagel. Het dopje is vrij zwaar en ligt prettig in de hand.

Layla 115 Tutti Frutti bottle and brush

Finish

Layla 115 Tutti Frutti droogt erg snel op en heeft een mooi glansje. Een topcoat geeft hem toch wel wat extra glans en dat maakt hem wel erg mooi. Een matte topcoat geeft hem ook een mooie look.

Layla 115 Tutti Frutti matte finish hand holding bottle

Layla 115 Tutti Frutti kost normaal €7,75 maar is bij Djasa momenteel in de aanbieding voor slechts €4!

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.