Layla Emerald Divine

Layla Emerald Divine bottle

Layla Emerald Divine lijkt in het flesje erg mak maar schijn bedriegt, hij is een stuk feller van kleur.

Vandaag laat ik je weer een prachtig lakje zien uit de Layla Hologram Effect collectie. Layla is een Italiaans cosmetica merk dat hoge kwaliteit make-up produceert. De Hologram Effect collectie is erg groot en omvat maar liefst zestien prachtige holografische nagellakken. Dit zijn zogenaamde lineaire holo’s, bij dit soort lakken vormen de holografische deeltjes een aaneengesloten regenboog effect zodra er licht op de lak schijnt.

De Hologram Effect collectie bestaat uit de volgende, prachtige kleuren.

 

Kleur

In neutraal licht is Emerald Divine een zachte emerald kleur. Het is een fris kleurtje door de wat koele ondertoon. Op de nagel is hij iets groener dan hij in het flesje lijkt.

Layla Emerald Divine neutral light hand holding bottle

Als er direct (zon) licht op de nagels valt dan wordt de groenen kleur een stuk donkerder en het regenboog effect is erg duidelijk aanwezig.

Layla Emerald Divine hand holding bottle

Formule

Layla Emerald Divine heeft een erg dunne substantie. Zolang je rekening houdt met het feit dat hij dun is kun je hem wel heel prettig en netjes aanbrengen. Het is dus wel verstandig om in dunne laagjes te werken, zo voorkom je dat hij gaat uitlopen in de nagelriemen. De dekking is ondanks de dunne formule wel heel erg goed, op de swatches zie je twee deer dunne laagjes en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel.

Layla Emerald Divine closeup nails

De Layla Hologram Effect lakjes komen in een kort, breed flesje waardoor ze ook een breder dopje hebben. Het kwastje is netjes en recht afgesneden en neem vrij veel lak op.

Layla Emerald Divine bottle and brush

Finish

De droogtijd van Layla Emerald Divine is erg goed, je kunt vrijwel aan een stuk door lakken zonder te hoeven wachten tot de vorige laag droog is. Emerald Divine droogt op met semi-matte finish, dit is bij vrijwel alle holografische lakken het geval.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Layla Emerald Divine macro

Layla Emerald Divine bevat 10ml en kost €12,95, je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.