Layla Midnight in Malibu

Layla Midnight in Malibu bottle

 

Deze mooie wijnrode kleur komt uit de de Ceramic Effect collectie van Layla. Kijk snel verder voor de swatches.

De Ceramic Effect collectie van het Italiaanse cosmetica merk Layla omvat maar liefst 116 verschillende kleuren. De Ceramic Effect lakken zijn zo ontwikkeld dat je het in feite one-step lakken zijn, je draagt ze dus zonder base- en topcoat. Dat is wellicht even wennen maar het werkt wel erg goed, ik heb tot nu toe nog geen verkleuringen gehad.

Kleur

Layla Midnight in Malibu is een wijnrode crème kleur met een warme ondertoon. Het is een prachtige, diepe kleur. De link met de naam leg ik even niet maar dat doet absoluut niets af aan de prachtige kleur!

Layla Midnight in Malibu hand holding bottle

Formule

Het zal geen verrassing zijn maar ook de formule van deze mooie Midnight in Malibu is ontzettend goed. Op de swatches zie je slechts één heel dun laagje en dat is voldoende voor een mooie en egaal dekkend geheel. Omdat de lak niet te dun is kun je ook in wat dikkere laagjes werken. Normaal zou dit een kleur zijn waarbij je een goede basecoat nodig hebt, echter omdat het een alles in 1 lak is kun je het zonder af. Ik heb hem getest en had na een weekje nog geen verkleuringen op de nagel.

Layla Midnight in Malibu closeup nails

De Layla Ceramic Effect lakken zitten in een vrij lang en smal flesje. Het dopje is vrij zwaar (ik twijfel of het keramiek is eigenlijk) en ligt heel prettig in de hand. Het kwastje zelf is van een fijne kwaliteit en is netjes recht afgesneden. Je kunt er heel fijn me werken.

Layla Midnight in Malibu bottle and brush

Finish

Layla Midnight in Malibu droogt ontzettend snel op en heeft een mooie hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht en dat is ook niet nodig want de glans is waanzinnig en de houdbaarheid is ook prima.

Met een matte topcoat is hij toch ook wel erg mooi.

Layla Midnight in Malibu matte finish hand holding bottle

Layla 115 Midnight in Malibu  kost normaal €7,75 maar is bij Djasa momenteel in de aanbieding voor slechts €4!

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.