OPI Chromatic Orange

OPI Chromatic Orange bottle
“This freshly squeezed orange is awash with color.”

OPI Color Paints is een collectie met mengbare nagellakken waarmee je prachtige nailart creaties kunt maken. De lakken hebben een semi-transparante jelly structuur met felle kleuren,

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

OPI Chromatic Orange is een fel oranje lak. In het flesje lijkt hij volledig ondoorzichtig maar met aanbrengen van de eerste laag zul je zien dat hij echt behoorlijk transparant is. Deze kleur is ook best mooi op op zichzelf te dragen. Je brengt deze kleur aan over een zilveren metallic basiskleur. Op de swatches heb ik een dun laagje aangebracht over een basis van OPI Silver Canvas.

OPI Chromatic Orange hand holding bottle

Formule

De lak heeft een jelly structuur maar breng aan als een normale nagellak. Hij is dus niet stroperig en plakkerig. Ondanks dat hij vrij transparant is bevat hij wel behoorlijk wat pigment, vergeet dus niet je basecoat!

De dekking is erg mooi op te bouwen van transparant naar bijna volledig dekkend. Het voordeel vind ik dat deze lak niet te dik is, na vier laagjes heb je geen enorme dikke plak op de nagel liggen.

OPI Chromatic Orange building up opacity
Zoals alle OPI’s (de heel oude uitgezonderd) bevat ook deze Chromatic Orange het Pro-Wide kwastje. Een niet zo heel breed kwastje wat mooi uitwaaiert. Je kunt de breedte van het kwastje prima regelen door er meer of minder druk op te geven. Als je een vrij smal nagelbed hebt kun je het kwastje een kwart slag draaien.

OPI Chromatic Orange bottle with brush

Finish

OPI Chromatic Orange heeft de mooie hoogglans finish van een jelly lak. Op de swatches heb ik geen extra topcoat aangebracht. De houdbaarheid is bijzonder goed, ik heb Indigo Motif uit deze collectie ruim 7 dagen gedragen zonder zelfs maar een beetje tipwear!

OPI Chromatic Orange closeup nails
De collectie is bedoeld om te gebruiken in nailart designs.

De collectie is nu te koop bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25 per stuk.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Color Paints collectie.