Orly Thrill Seeker

Orly Thrill Seeker bottle
Sommige kleuren zijn ontzettend moeilijk te fotograferen, zo ook deze knallende geel-groene neon van Orly.

Deze zomer bracht Orly de Adrenaline Rush collectie uit, 6 nieuwe felle/neon nagellakken in schitterende kleuren. De neon lakken zijn vooral in de zomer stunning en dat is ook de reden waarom we die trend iedere zomer zien terugkeren.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

Orly Thrill Seeker is een echte knal gele neon lak met een wat groene ondertoon erin. Bij veel van de Adrenaline Rush collectie kun je discussiëren over het feit of het nu wél of géén neons zijn maar bij Thrill Seeker is het overduidelijk. De kleur is onvoorstelbaar fel en écht neon. Helaas zijn neon kleuren vaak lastig te fotograferen, in werkelijkheid is de kleur dus vele malen feller dat op de foto.

Orly Thrill Seeker hand holding bottle original finish

Formule

Thrill Seeker is een dunne lak, met het aanbrengen is het belangrijk dat je dat in dunne laagjes doet. Een te dik laagje zorgt ervoor dat de lak in de nagelriemen en -wallen gaat lopen. Hij droogt ontzettend snel op waardoor hij niet de kans krijgt om mooi strak te trekken. Op zich is dat niet zo’n heel groot probleem omdat je toch al in dunne laagjes moet werken, bij een dikker laagje krijg je hobbels in de lak.
De dekking is super voor een gele lak, aan twee dunne laagjes heb je genoeg! Vaak hebben neon kleuren een witte basecoat nodig om ze wat feller te doen lijken maar bij Thrill Seeker maakt de witte basecoat geen enkel verschil. Omdat hij erg veel pigment bevat is het raadzaam een goede basecoat aan te brengen om te voorkomen dat je nagels gaan verkleuren. Ik heb bij deze kleur altijd 1 laagje aangebracht en heb nooit verkleuringen gehad.

Finish

Thrill Seeker droogt op met een satin finish, zoals veruit de meeste neon lakken. De houdbaarheid van Thrill Seeker valt wat tegen. Ik had na een dag al 2 chips op twee nagels zitten. Het is dus aan te raden om een goede basecoat eroverheen aan te brengen.

Orly Thrill Seeker hand holding bottle shining topcoat
De glanzende topcoat is het allermooiste bij deze gele neon. Een matte topcoat is ook ontzettend mooi, de kleur is zo vreselijk fel dat zelfs de matte topcoat hem niet kan temmen.

Orly Thrill Seeker hand holding bottle matte topcoat

Orly Thrill Seeker bevat 18ml en kost €12,95. Deze Thrill Seeker is te koop bij Pretty Polish, evenals de rest van de Adrenaline Rush collectie.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Orly Adrenaline Rush collectie.