Roby Africa Blue

Roby Africa Blue bottle

Als ik aan Afrika denk dan springen de mooiste kleuren in gedachten. Deze prachtige blauwe tint is een van die kleuren.

De Roby Nails Safari collectie bestaat uit zes prachtige kleuren die allen zijn geïnspireerd op het prachtige Afrika. De collectie is een fijne mix van felle en subtiele kleuren met een shimmer of een simpele crème.

De Safari collectie bevat de volgende kleuren:

  • Black Queen
  • Safarin Bronze
  • Ethnic Brown
  • Colonial Green
  • Africa Blue
  • Flamingo Orange

Kleur

Roby Africa Blue is een helder blauwe tint met een koele ondertoon. Het is een zonnig kleurtje dat prima geschikt is voor de komende lente. Ik kan dit soort kleurtjes altijd wel op prijs stellen. Ze zijn mooi om zo te dragen maar ook prachtig om in een nail art design te verwerken.

Roby Africa Blue hand holding bottle

Formule

Roby Africa Blue heeft een erg fijne formule. Hij is niet te dun maar ook zeker niet te dik, je kunt ervoor kiezen om hem in dunne of iets dikkere laagjes aan te brengen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij uitloopt in de nagelriemen. Het is wel een kleur die de nagel kan verkleuren, het is dan ook aan te raden om een goede basecoat te gebruiken, en twijfel je aan je basecoat breng dan twee laagjes aan. Door de goede pigmentatie is de dekking goed, op de swatches zie je twee zeer dunne laagjes, met 1 dikker laagje kun je ook af.

Roby Africa Blue closeup nails

Het kwastje van Roby Africa Blue is erg prettig. Het dopje is wat aan de smalle kant maar het ligt nog wel prettig in de hand. Het kwastje zelf is van een goede kwaliteit en is niet al té breed waardoor je ook bij een smaller nagelbed fijn kunt lakken.

Roby Africa Blue bottle and brush

 

Finish

Roby Africa Blue levelt erg netjes uit waardoor je gegarandeerd een prachtige, strakke manicure verkrijgt. De glans die je op de swatches ziet is de originele finish, ik heb hier geen topcoat over aan gebracht. Zonder topcoat blijft hij tussen de 3 en 4 dagen netjes zitten zonder chips, wel zul je wat tipwear hebben.
Een matte topcoat kan hij ook erg goed hebben!

Roby Africa Blue matte finish hand holding bottle

Roby Africa Blue bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.