Roby Borealis Silver

Roby Borealis Silver bottle

Deze schitterende duochrome nagellak komt uit de Roby Treasure collectie.

Ik heb al eerder lakken van het Italiaanse merk Roby laten zien en er gaan er nog veel meer komen. Roby is een nog vrij onbekend merk in Nederland maar daar gaat verandering in komen. Het merk staat voor kwalitatief zeer hoogwaardige producten.

De Treasure collectie bestaat uit de volgende zes mooie kleuren:

  • Pearl White
  • Borealis Silver
  • Green Diamond
  • Russet Brown
  • Venetian Red
  • Mystic Violet

Kleur

Roby Borealis Silver is een licht grijze metallic kleur met een gouden, blauwe en paarse tint. De verschillende kleuren worden zichtbaar afhankelijk van de hoek waarin het licht op de nagel valt. Het is een vrij koele kleur die toch erg subtiel is.

Roby Borealis Silver hand holding bottle

Formule

De formule van Roby Borealis Silver is erg prettig, hij is wel iets dunner maar als je in dunne laagjes werkt zal hij niet uitlopen. Wel is hij wat sheer, op de swatches zie je drie dunne laagjes en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel. Het is geen kleur die de natuurlijke nagel zal doen verkleuren.

Roby Borealis Silver closeup nails

De flesjes van de Roby nagellakken zijn erg leuk. Het kwastje is heel fijn, het is niet al te lang en breed waardoor je ook netjes kunt werken op een smallere nagel. Het dopje is vrij smal maar ligt wel goed in de hand.

Roby Borealis Silver bottle and brush

Finish

De droogtijd van Borealis Silver is vrij goed, het duurt niet al te lang voordat je met het volgende laagje verder kunt gaan. Hij droogt ook op met een prachtige glans. De houdbaarheid is ook goed, ik heb hem vier dagen gedragen en had wat tipwear en een kleine chip. Deze houdbaarheid kunt je verlengen door een goede topcoat te gebruikten.

Met een matte finish is hij ook heel erg mooi, het duochrome effect wordt nog beter zichtbaar.

Roby Borealis Silver matte finish hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Roby Borealis Silver macro

Ik ben echt weg van deze kleur, hij is zo ontzettend mooi! Als je nog niet bekend bent met dit fijne merk moet je er echt eens naar gaan kijken.

Roby Borealis Silver bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.