Roby Cherry Passion

Roby Cherry Passion bottle

Vandaag laat ik je weer een prachtige lak van het Italiaanse merk Roby Nails zien.

Roby Nails is in Nederlands, net als Layla, nog niet zo heel erg bekend. Ik hoop dat er snel verandering in gaat komen want het is een ontzettend fijn merk. Cherry Passion was een van de eerste Roby lakken die ik binnenkreeg en ik was direct onder de indruk van de kwaliteit van deze lak. Inmiddels is er nog een hoop binnengekomen en ook die lakken zijn stuk voor stuk van fenomenale kwaliteit.

Cherry Passion komt uit de Seduction collectie en die bevat de volgende kleuren:

  • Pink Kiss
  • Forever Fuchsia
  • Cherry Passion
  • Violet Addiction
  • Purple Love
  • Mystery Night

Kleur

Roby Cherry Passion is een prachtige hard roze kleur met een blauwe ondertoon, hij neigt een beetje naar een fuchsia kleur. Dit soort kleurtjes doen me direct denken aan de lente of een warme zomer dag.

Roby Cherry Passion hand holding bottle

Formule

De formule van Roby Cherry Passion is heel erg goed. De dikte is perfect waardoor je ook probleemloos in dikkere laagjes kunt werken zonder dat de lak uit loopt in de nagelriemen. Cherry Passion trekt mooi glad waardoor je moeiteloos een gladde manicure hebt. De pigmentatie is grandioos, op de swatches zie je slechts één dun laagje! Bij kleuren die in één laag volledig dekkend zijn heeft het ook niet veel zin om een tweede laag aan te brengen want dat zal qua intensiteit van de kleur geen verschil maken.
Het pigment kan er wel voor zorgen dat de natuurlijke nagel verkleurd, het is dus raadzaam om een goede basecoat te gebruiken.

Roby Cherry Passion closeup nails

De flesjes van de Roby lakken zijn erg schattig. Ze hebben een lang en smal dopje met een vrij kort kwastje. Het kwastje is van goede kwaliteit en is keurig recht afgesneden.

Roby Cherry Passion bottle and brush

Finish

Roby Cherry Passion droogt vrij snel op en heeft een schitterende hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. De houdbaarheid is prima, op dag 4 kwamen de eerste kleine chips.

Met een matte topcoat is hij ook erg gaaf.

Roby Cherry Passion matte finish hand holding bottle

Roby Cherry Passion bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.