Roby Colonial Green

Roby Colonial Green bottle

Deze prachtige zee groene kleur van het Italiaanse merk Roby Nails staat vandaag centraal. Kijk snel verder voor de swatches van deze beauty.

De nagellakken van het Italiaanse merk Roby Nails zijn van uitstekende kwaliteit. Ik had nog nooit van het merk gehoord maar na twee test lakken was ik overtuigt, wat een fijne producten!

Roby Colonial Green komt uit de Safari collectie, deze bevat de volgende kleuren:

  • Black Queen
  • Safarin Bronze
  • Ethnic Brown
  • Colonial Green
  • Africa Blue
  • Flamingo Orange

Kleur

De kleur heeft een combinatie tussen zee groen en jade, hij deed me een beetje denken aan OPI My Dogsled is a Hybrid enkel is deze Colonial Green een tintje donkerder. De kleur is prachtig en is erg geschikt voor de komende lente.

Roby Colonial Green hand holding bottle

Formule

De formule van Roby Colonial Green is erg goed, de dikte is perfect en uitlopen doet hij ook niet. Nu werk ik het liefst in zo dun mogelijke laagjes en doordat Roby Colonial Green enorm gepigmenteerd heb je maar één dun laagje nodig. Die goede pigmentatie is fijn natuurlijk maar kan er wel voor zorgen dat je natuurlijke nagels verkleuringen oplopen. Dit is gemakkelijk te voorkomen door een goede basecoat te gebruiken.

Roby Colonial Green closeup nails

De flesjes van Roby zijn erg leuk om te zien, het is geen standaard flesje. De kwastjes die erin zitten zijn van een goede kwaliteit en nemen ook voldoende lak op om er netjes mee te kunnen werken.

Roby Colonial Green bottle and brush

Finish

Roby Colonial Green droogt vrij snel op met een waanzinnige hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de originele finish goed kunt zien. De houdbaarheid van deze Colonial Green is goed, ik had na 4 dagen wat tipwear en een enkele chip.

Crème lakken lenen zich uitstekend voor een matte finish.

Roby Colonial Green matte finish hand holding bottle

Roby Colonial Green bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.