Roby Magic Blue

Roby Magic Blue bottle

Vandaag laat ik je weer een waanzinnig gaaf glitterlakje van Roby Nails zien.

Het Italiaanse merk Roby Nails is een bedrijf dat kwalitatief hoge producten maakt op het gebied van manicure. Niet alleen hebben ze schitterende nagellakken in hun assortiment maar ook professionele gel producten. Ze zijn in Nederland nog niet heel bekend maar daar moet echt verandering in komen want de lakken zijn heel erg gaaf!
Magic Blue komt uit de Magical collectie. Deze collectie bevat zes mooie glitter lakken in gave kleuren.

De Magical collectie bevat de volgende lakken.

  • Magic Coral
  • Magic Yellow
  • Magic Aquamarine
  • Magic Blue
  • Magic Pink
  • Magic Fuxia

Kleur

Roby Magic Blue heeft een licht blauwe, transparante basis en hij zit bomvol met fijne holografische micro glitters maar ook blauwe en zilveren hex glitters. De kleur is erg mooi en heeft een erg koele ondertoon. Een perfect kleurtje voor een koude winterdag dus! Je kunt hem over een andere kleur aanbrengen of op zichzelf dragen.

Roby Magic Blue hand holding bottle

Formule

Het is een vrij dik lakje, dat komt ook doordat hij zo vol zit met glitter. Wat ik heel fijn vind is dat de basis van de lak de glitters netjes op hun plaats houdt en de boel dus niet naar de bodem zakt na verloop van tijd. Ondanks de dikte van de lak is er goed mee te werken, de glitters laten zich netjes over de nagel verspreiden waardoor je de lak normaal kunt aanbrengen, je hoeft dus niet te deppen. De dekking is prima, op de swatches zie je drie laagjes en daarmee is hij volledig dekkend.

Roby Magic Blue closeup nails

Ik vind de flesjes van de Roby lakken echt super cute. Het heeft een heel fijn en smal dopje wat prettig in de hand ligt. Het kwastje is van een goede kwaliteit en het neemt ook voldoende lak op.

Roby Magic Blue bottle and brush

Finish

Omdat het een glitter lak is droogt Roby Magic Blue op met een lichte structuur. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. Een topcoat maakt hem wel extra sparkly maar om hem glad te maken heb je toch snel twee laagjes van een topcoat nodig.

Hieronder zie je een macro opname van de lak.

Roby Magic Blue macro

Ik ben inmiddels fan van de Roby lakken, heb jij ze al geprobeerd? Uiteraard zijn ze overigens 3-free!

Roby Magic Blue bevat 10 ml en  kost slechts €5,95, je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.