Roby Pink Kiss

Roby Pink Kiss hand holding bottle

Vandaag laat ik je de swatches zien van dit mooie, zoete crème lakje.

Roby Nails is een Italiaans bedrijf dat enkel nagel producten maakt. Het varieert van nagellakken tot aan professionele gel producten. De nagellakken van dit Italiaanse merk zijn kwalitatief erg goed. Ze kunnen zich prima meten aan de merken in het hogere segment.

Roby Pink Kiss komt uit de Seduction collectie. Deze bevat de volgende kleuren:

Kleur

Roby Pink Kiss is een prachtige roze kleur met een wat blauwe ondertoon. Ik ben echt dol op dit soort kleuren. Hij lijkt erg op OPI Suzi Has a Swede Tooth, ook zo’n prachtige crème. Vaak worden deze kleuren als voorjaarskleurtjes beschouwd maar ik moet eerlijk bekennen dat ik me niet zo sterk aan de modegrillen hou… Ik draag dit soort kleuren dus met het grootste gemak in de winter.

Roby Pink Kiss hand holding bottle

Formule

Qua formule is Roby Pink Kiss heel erg fijn. Doordat het zo’n lichte kleur is had ik hem eigenlijk vrij sheer verwacht maar niets is minder waar, met twee zeer dunne laagjes is hij volledig dekkend. Ik denk dat je hem zelfs met één dikker laagje dekkend krijgt maar dat vind ik zelf niet zo fijn. De dikte is prima waardoor hij niet de neiging heeft om uit te lopen in de nagelriemen.

Roby Pink Kiss closeup nails

De flesjes van de Roby nagellakken zijn heel erg schattig. Het flesje heeft een vrij smal dopje dat desondanks wel prettig in de hand ligt. Het kwastje heeft relatief korte en stugge haren die netjes recht zijn afgesneden. Het is een fijn kwastje om mee te werken, het is ook niet al te breed dus als je een smaller nagelbed hebt zul je geen problemen ervaren.

Roby Pink Kiss bottle and brush

Finish

Door de fijne formule trekt de lak zichzelf ook netjes strak waardoor je een spiegelglad resultaat hebt. De glans die je op de swatches ziet is de originele finish. Qua glans heb je geen topcoat nodig, toch kun je hiermee wel de draagtijd van de lak wat verlengen. Op zich is hij niet verkeerd, op dag 3 had ik een chipje.

Ik vind crème lakken altijd zo mooi met een matte finish. Hieronder zie je de matte topcoat van OPI. De kleur wordt iets getemd.

Roby Pink Kiss matte finish hand holding bottle

Roby Cherry Passion bevat 10ml en kost €5,95 en je koopt hem bij Djasa.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.